2 Change the World Foundation -        ...we love because He first loved us...
                      Over ons  
                                 
Het hele avontuur is begonnen in 2008 toen wij (Joop ter Veer & Nicole ter Haak) voor het eerst in Oeganda kwamen, we waren meteen verliefd op het land en haar bevolking!
 
Joop ter Veer Nicole ter Haak 2 Change the World Foundation. Micro Krediet boeren in Afrika: Oeganda, Kenia...Natuurlijk zagen we ook meteen de armoede die er in het land heerst. En zoveel (wees) kinderen! Oeganda is één van de armste (Oost) Afrikaanse landen... Gelijk hadden we het gevoel dat we op juiste plek terecht waren gekomen en dat we ons in moesten gaan zetten voor de mensen in Oost Afrika.

Afrikaanse boeren. Micro Krediet 2 Change the World Foundation ( 2 CWF ). Joop ter Veer
Naast de (wees) kinderprojecten zetten we ons in voor de ontwikkeling van de boeren. We geven de boeren niet alleen vis om te eten, maar we leren ze ook how to catch a fish...80% van de Oost Afrikaanse bevolking is boer. Door ze scholing en materiaal te geven kunnen ze meer rendement halen uit hun "plotje" (stukje grond), zodat ze meer oogsten. Daarnaast krijgen ze dmv Fair Trade meer geld voor hun producten.  
 
Joop ter Veer. Micro Krediet. Afrikaanse vrouwen, weduwen project Oeganda 2CWF
De Afrikaanse vrouw is een belangrijke sleutel voor de ontwikkeling van de Afrikaanse landen. Door scholing leren de vrouwen meer onafhankelijk te worden en daar door zelfstandiger en ondernemender. Ze worden gestimuleerd en geholpen om hun eigen Business op te zetten dmv micro financiering. Zodat ze beter in staat zijn zichzelf en hun kinderen te onderhouden.   ...lees meer over weduwen projecten...                2 Change the World Foundation
                              ABN-AMRO: 61.54.05.614      
                                      info@2cwf.com